ДОВГОЖИТЕЛІВ СІЧНЯ ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЕЄМ

  У січні 2019 р. свій 90-літній ювілей відзначили мешканці с. Павлівка  Йосип Степанович Шкандрій (06.01.1929 р.н.), Меланія Федорівна Попадинець (10.01.1929 р.н.) та жителька с. Сілець Марта Теодорівна Бідочка (21.01.1929 р.н.).

 Голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий привітав іменинників з такою знаковою датою і побажав міцного, як сталь, здоров’я, життєвого щастя, наснаги, родинного затишку, радості у душах і серцях, достатку й Божого благословення. У подарунок до  Дня народження довгожителі отримали грамоти-вітання й подяки.

  До теплих поздоровлень зі щонайкращими побажаннями довголіття, здоров’я, благополуччя і добробуту приєдналися в. о. старости с. Павлівка Іван Вацеба та депутат Ямницької сільської ради ОТГ Любов Гнатковська.

  “Вітаємо Вас і складаємо щирі слова вдячності за самовіддану й невтомну багаторічну працю, життєву мудрість, чималий досвід та пережиті бурхливі події воєнних часів. Ямницька об’єднана громада гордиться, що має таких поважних ювілярів”, – звертався до іменинників сільський голова.

ФОТОЗВІТ: