КОМАНДА ФК “ВИХОР” (ЯМНИЦЯ) – ФІНАЛІСТ МАТЧУ НА КУБОК ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ СЕЗОНУ 2018-2019 РОКІВ

    В неділю 23 червня 2019 р. футбольний клуб “Вихор” (Ямниця) боровся за головний трофей з галицьким ФК “Карпати” у фінальному матчі розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2018-2019 років.

  Підтримати команду “Вихора” на стадіон “Гірка” у м. Івано-Франківську завітали голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, заступник голови Микола Зелінський, секретар Ямницької сільської ради ОТГ Юрій Проценко, представники депутатського корпусу громади, депутат обласної ради і президент ФК “Вихор” (Ямниця) Роман Ткач, а також чимало ямничан, котрі активно вболівали за хлопців на полі протягом усього матчу.

   Після напруженої гри футбольний поєдинок завершився рахунком 3:1 на користь галицької команди. Всупереч трьом забитим м’ячам від суперника, футболісти ФК “Вихор” не втрачали ентузіазм, і таки зуміли реалізували ефектний гол у ворота галичан, автором якого став Андрій Мельничук.

   По завершенні матчу чемпіонів та фіналістів історичного поєдинку відзначили призами. Пам’ятними медалями було нагороджено також  керівництво Ямницької об’єднаної територіальної громади.

   До слова, цього року ФК “Вихор” святкує своє 90-річчя. З нагоди такої поважної дати у Ямницькій ОТГ протягом 05-07 липня 2019 р. відбудеться Міжнародний молодіжний футбольний турнір, в якому, зокрема, візьмуть участь представники міст-партнерів Ямницької ОТГ з Республіки Польща.

ФОТОЗВІТ: