ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ З ПИТАНЬ ПРОВЕДЕННЯ ВЕЛОПРОЩІ “ЗА МИР І СПОКІЙ В УКРАЇНІ”, ПРИСВЯЧЕНОЇ ДНЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

   11 червня 2019 р. у приміщенні Ямницького ліцею відбулось засідання організаційного комітету з питань проведення велопрощі Ямницької об’єднаної територіальної громади “За мир і спокій в Україні”, присвяченої Дню Конституції України.

   Обговорення пройшло за участі голови Ямницької об’єднаної територіальної громади Романа Крутого, заступника сільського голови Миколи Зелінського, в.о. старост населених пунктів громади Івана Вацеби, Василя Боднарчука, Інни Дейдей, начальника відділу культури, молоді та спорту громади Христини Попадинець, начальника відділу освіти Наталії Винник, працівників Ямницької сільської ради ОТГ, духовних отців, представників виконавчого комітету Ямницької сільської ради ОТГ.

   Під час засідання присутні аналізували усі організаційні моменти, які необхідно вирішити для того, щоб захід відбувався на належному рівні.

  Вже вдруге у Ямницькій громаді активісти Ямниці, Павлівки, Тязева і Сільця спільно проїдуться велосипедним маршрутом, щоб провести час з користю для тіла і душі. Проща на велосипедах до святого місця у с. Крилос, започаткована ще у минулому році,  стала доброю традицією Ямницької ОТГ, яка сприяє духовному та патріотичному вихованню молоді громади і гуртує її мешканців.

ФОТОЗВІТ: