СПІВПРАЦЯ У НАПРЯМКУ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ ТРИВАЄ

   10 липня 2019 р. голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий підписав Меморандум про взаєморозуміння між Ямницькою ОТГ та міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) в рамках реалізації переможного для громади проекту “Децентралізація приносить прозорість та ефективність в медицині та освіті”.

    Підписаний документ передбачає співпрацю обох сторін у наступних напрямках: поглиблення демократії, прозорості та сприяння стабільності в ОТГ; зміцнення громади шляхом розвитку, що полягає у взаємодії органів місцевого самоврядування й мешканців задля покращення надання послуг в освіті й медицині; активного залучення громадян до процесів прийняття рішень та інших видів діяльності.

   До слова, у квітні цього року уже відбувся перший семінар-тренінг “Антикорупційні механізми для об’єднаних територіальних громад”. Представники Ямницької ОТГ протягом двох днів працювали над визначенням антикорупційних інструментів, котрі під час реалізації проекту будуть запроваджені у громаді і націлені на покращення прозорості та співпраці влади й громадян, зокрема в галузях освіти і медицини.