НОВА ТЕХНІКА У ПОДАРУНОК ДЛЯ ЯМНИЦЬКОЇ ОТГ ВІД ПрАТ “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЦЕМЕНТ”

    У неділю 04 серпня 2019 року на святкуванні 575-ї річниці села Ямниця Ямницька об’єднана територіальна громада отримала у подарунок від ПрАТ “Івано-Франківськцемент” сміттєзбиральний автомобіль.

  Під час урочистостей директор відділу постачання ПрАТ “Івано-Франківськцемент” Микола Деркач від імені керівництва привітав жителів Ямниці з 575-ю річницею села Ямниця і передав сільському голові Ямницької об’єднаної громади Романові Крутому ключі від спеціалізованого автомобіля для вивезення твердих побутових відходів.

  У свою чергу, очільник Ямницької ОТГ висловив щиру вдячність керівництву ПрАТ “Івано-Франківськцемент”, зокрема голові правління Миколі Федоровичу Круцю, за такий щедрий дарунок, наголосивши, що позитивні зміни, які відбуваються у громаді, є результатом тісної співпраці місцевої влади та цементного заводу:

   “ПрАТ “Івано-Франківськцемент” не тільки відіграє основну роль у процесі бюджетотворення громади, але й постійно надає свою велику підтримку, сприяючи активному соціально-економічному розвитку Ямницької ОТГ”.

   Роман Крутий урочисто передав ключі від сміттєвоза керівнику комунального підприємства “Ямниця” Руслану Савуляку, зазначивши, що відтепер нова техніка не тільки виконуватиме функції з перевезення сміття, а й стимулюватиме жителів ОТГ до правильного поводження з твердими побутовими відходами, а також сприятиме створенню безпечних екологічних умов.

   Придбання нового сміттєвозу є великим подарунком для мешканців громади та працівників КП “Ямниця”, оскільки вони зможуть надалі комфортніше працювати в належних умовах та забезпечувати населенню ОТГ якісні послуги.

ФОТОЗВІТ: