СХІД ГРОМАДИ СЕЛА СІЛЕЦЬ

     У неділю, 01 грудня 2019 р. у селі Сілець відбувся схід громадян населеного пункту, під час якого голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий прозвітував про роботу в Сілецькому старостинському окрузі від початку діяльності ОТГ.

  На зустріч, яка пройшла в приміщенні Сілецької гімназії, завітали також депутати округу Любов Гнатковська, Михайло Юркевич, Ігор Добрянський, в.о. старости Інна Дейдей, настоятель парафії Різдва Христового о. Василь Смицнюк,  працівники апарату сільської ради ОТГ, громадськість – всього у залі на громадські збори зібралися близько 60 осіб.

  Присутні заслухали очільника громади Романа Крутого, котрий поінформував про стан справ у Сілецькому старостинському окрузі та об’єднаній громаді в цілому, про те, що вдалося спільними зусиллями зробити за два роки функціонування ОТГ. Сільський голова наголосив на позитивних змінах внаслідок реформи децентралізації та приєднання с. Сілець до складу Ямницької об’єднаної територіальної громади. Дорожня інфраструктура і благоустрій, освіта, культура, спорт, медицина, духовне життя, управління та надання послуг, підтримка ініціатив громадськості і не тільки – це ті сфери, у яких було докладено чимало зусиль задля розвитку населеного пункту.

   Жителі громади проявляли активність у спілкуванні з представництвом влади. Вони мали можливість висловити думки, висували свої пропозиції щодо вирішення найболючіших проблем у населеному пункті та ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

   Голова Ямницької ОТГ Роман Крутий зазначив, що протягом двох років діяльності громади у Сільці вдалося реалізувати багато поставлених цілей саме завдяки об’єднанню зусиль керівництва громади, депутатів, керівників підприємств, установ та організацій, підприємців, а також активних мешканців.

   Наприкінці зустрічі до громади з вітальним словом  звернувся настоятель парафії Різдва Христового о. Василь Смицнюк, котрий поблагословив присутніх і подякував керівництву ОТГ за ті добрі справи, які вдалося зробити для села.

   Завершуючи громадські збори, Роман Крутий подякував усім присутнім за таку зустріч і висловив сподівання, що мешканці Сільця надалі проявлятимуть ініціативу та будуть активно сприяти місцевим органам влади у їхніх стараннях на благо розвитку Сілецького старостинського округу і громади загалом.

ФОТОЗВІТ: