Команда представників Ямницької ОТГ взяла участь у спортивних змагання серед державних службовців

   У неділю, 28 січня 2018 року відбулися районні спортивні змагання серед працівників районної державної адміністрації, депутатів та представників органів місцевого самоврядування Тисменицького району, що проходили на базі Тисменицької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів.

   Організатори спортивних заходів: районний комітет профспілки працівників державних установ, відділ у справах молоді та спорту Тисменицької районної державної адміністрації та Тисменицьке футбольно-спортивне товариство “Колос”.

   Чотири команди – представники Ямницької об’єднаної територіальної громади, Тисменицької районної ради, Тисменицької районної державної адміністрації та сільські голови населених пунктів Тисмениччини змагалися у чотирьох видах спорту – волейбол, шахи, шашки, настільний теніс.

   Районні змагання відкрили голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк, керівник апарату Тисменицької районної державної адміністрації Ярослав Татарин та головний суддя, голова ради фізкультурно-спортивного товариства “Колос” Степан Долик. Вони привітали всіх учасників змагань та особливими оплесками зустріли команду Ямниччини на чолі з сільським головою об’єднаної територіальної громади Романом Крутим, побажали спортсменам сили, наснаги, оптимізму та нових яскравих перемог.
Призери змагань нагороджені кубками та грамотами, а переможці в індивідуальному заліку отримали медалі.

   Сільський голова об’єднаної територіальної громади Роман Крутий подякував за участь у змаганнях колегам та працівникам Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади:
Андрію Паркулабу – депутату ради (волейбол), Тарасу Самсонову – депутату ради (волейбол), Олегу Федишину – депутату ради (волейбол), Юрію Проценку – секретарю ради (волейбол), Ярославу Татарину – начальнику відділу проектів та програм місцевого самоврядування (волейбол), Мар’яну Деруну – депутату ради (шахи), Олегу Петришину – депутату ради (настільний теніс), Любомиру Білогубкові – головному спеціалісту відділу культури, молоді та спорту (шашки). До речі, Роман Крутий також був у складі команди Ямниччини. Він брав участь у змаганнях з волейболу.

   Зазначимо, що сільський голова об’єднаної територіальної громади Роман Крутий продовжує сприяти розвитку фізичної культури та спорту, сам є добрим спортсменом, добре грає у футбол, бере активну участь у командних спортивних змаганнях усіх рівнів, Всеукраїнському – в тому числі. Це добрий приклад для нашого юного покоління Ямничан. Вислів «Здорова дитина – здорова нація!» – переконання голови та стимул до активної роботи.

Фотозвіт: