БАТЬКИ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ ОЗНАЙОМИЛИСЯ З НОВИМИ СТАНДАРТАМИ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ

   Протягом першого травневого тижня у закладах освіти Ямницької ОТГ відбулися зустрічі адміністрації, учителів початкових класів з батьками майбутніх першокласників, які з 1 вересня 2018 будуть навчатися за новими Державними стандартами початкової освіти.

  Збори проводилися за участі начальника відділу освіти Ямницької ОТГ Наталії Винник, яка розказала батькам про сутність реформи нової української школи і про позитивні зміни, що чекають на учнів та їх батьків. «Маємо створити всі умови, аби нашим дітям було вчитися цікаво, змістовно і комфортно», – наголосила начальник відділу освіти.

    Також Наталія Винник зазначила, що об’єднання нашої громади є великим шансом для модернізації шкіл, оснащення їх сучасним обладнанням. Фінансування щодо забезпечення перших класів здійснюється за рахунок коштів освітньої субвенції та бюджету ОТГ. Зокрема, за кошти громади уже придбано дидактичний, роздатковий  матеріали, килимки, індивідуальні шафки, також планується капітальний ремонт класних кімнат у всіх 1-х класах шкіл, щоб і діти, і батьки були задоволені.