СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ЮНОЇ ТЯЗІВЧАНКИ

  У недільний день, 1 липня, відбувся сольний концерт юної талановитої тязівської співачки Вікторії Музики під назвою «Моя пісня хай лине до сердець» у місцевому клубі. Дівчина в рідному селі співає від семи років, і жодне концертне дійство не обходиться без її участі. За останні роки Вікторія виросла як співачка, професійно зайнялася співом і, навіть, записала студійні пісні. Брала участь у різних конкурсах, фестивалях, займала призові місця, неодноразово захищала честь рідної Тязівської школи своїми виступами. Сьогодні ж, близько 15 пісень заспівала артистка, даруючи глядачам сучасні, модні композиції, а також пісні про батьків, родину, Україну. Все найпозитивніше та найкраще зібрала у музичний букет Вікторія і принесла в дарунок своїм гостям.

  Співачку прийшли підтримати батьки, рідні, друзі і тязівська аматорська родина. Інна Гуляк, Аліна Маліновська, Михайло Пашко, Марина Сербин, Андрій Дорошенко, Ірина Садула, Юлія Коробейко, дует “Намисто” прийшли привітати свою творчу колегу-подругу із сольним дебютом та 10-річним творчим стажем на тязівській сцені. Особливим сюрпризом став сольний номер Оксани Василівни Ковальчук. Піснею «Чарівна скрипка» наша творча мама просто усіх зачарувала. Декілька пісень Віка виконала у гармонійний парі з Андрієм Дорошенко (дует «Гармонія»). Цікавим та майстерним доповненням до пісень стали танцювальні постановки молодої вчительки Наталії Николин із її групою «Перлинка». На сцені панувала справжня танцювальна феєрія. Сценічні образи Вікторії були щоразу яскравішими та виразнішими. Над стилем та оформленням, як зізналася Віка, багато працювала і її мама Ірина, у якої якраз цього дня був день народження. Вікторія щиро привітала свою рідну і подарувала їй пісню.

  На концерті були присутні голова Ямницької ОТГ Роман Крутий, староста села Василь Бондарчук, місцеві депутати, парох села о. Дмитро Кубацький. На завершення вони виступили з подячним словом, вручили винуватиці свята квіти, подарунки, а найголовніше – свої щирі слова та побажання. Зі словами вдячності звернулася до усіх присутніх мама Вікторії, вона ледве стримувала сльози, але висловила подяку усім за проведення концерту, побажала успіхів, нових творчих ідей та їх втілення. Ведучі Андрій Дорошенко та Марина Сербин достойно провели концерт.

   Велика дяка за таке чудове свято Вікторії, її батькам, усій тязівській команді на чолі з Оксаною Ковальчук та Зіновієм Боднарчуком. Це вже третій сольний проект за останні 10 років творчої діяльності тязівського клубу. А ще організатори щиро вдячні усім глядачам, які прийшли підтримати артистку. Бажаємо Вікторії великих успіхів і надалі, щасливих митей і добрих людей на творчому шляху!