ПРОЕКТИ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ

Повідомлення про оприлюднення

проекту регуляторного акту

     Ямницькою сільською радою об’єднаної територіальної громади  розробляються проекти регуляторних актів:

 – рішення Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади “Про затвердження положення про пайову участь в розвитку інфраструктури Ямницької  сільської ради об’єднаної територіальної громади”.

Мета проекту – встановлення  розміру ставок пайової участі в залежності від функціонального призначення об’єкта будівництва.

– рішення Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади “Про затвердження положення про порядок передачі в оренду комунального майна та методики розрахунку орендної плати та пропорції її розподілу”.

Мета проекту – впорядкування правових відносин у сфері оренди комунального майна Ямницької об’єднаної територіальної громади.

-рішення Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади “Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами на території Ямницької  об’єднаної територіальної громади та порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності Ямницької  об’єднаної територіальної громади”.

Мета проекту – врегулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами та порядку надання дозволів на розміщення такої реклами.

     З текстом проектів положень та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитись:

– в мережі Інтернет на офіційному сайті Ямницької сільської ради

 yamnytsya-otg.if.ua;

– в приміщенні Ямницької сільської ради: с. Ямниця, вулиця Галицька 36, тел. 58-37-74

   Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проект регуляторного акту разом із аналізом регуляторного впливу оприлюднюється протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення даного повідомлення. Зауваження та пропозиції приймаються в друкованому чи електронному виглядах за вищезазначеними адресами або по електронній пошті yamnytsya.rada@gmail.com впродовж одного місяця з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та відповідних аналізів регуляторного впливу на офіційній сторінці Ямницької сільської ради  в мережі Інтернет.

Ознайомитись з проектами регуляторних актів можна нижче:

  1. Положення про пайову участь в розвитку інфраструктури Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  2. Положення про порядок передачі в оренду комунального майна та методики розрахунку орендної плати, та пропорції її розподілу.
  3. Правила розміщення зовнішньої реклами на території Ямницької об’єднаної територіальної громади.