ГАСТРОЛІ ТЯЗІВСЬКИХ АРТИСТІВ У МИКИТИНЦЯХ

  23 вересня 2018 у Народному домі с.Микитинці Тисменицького району виступила тязівська аматорська родина артистів.

  Мистецьке дійство було ініційоване парохом села Тязів о. Дмитром Кубацьким і відбулося за сприяння й підтримки голови Ямницької об’єднаної територіальної громади Романа Крутого та депутатського корпусу Ямницької сільської ради ОТГ.

  До уваги глядачів було представлено двадцять номерів аматорських виконавців та колективів будинку культури села Тязів.

   З вітальним словом до присутніх звернувся в.о. старости села Тязів Ямницької об’єднаної територіальної громади Василь Боднарчук, який щиро дякував усім, хто долучився до проведення заходу.

   Вокалісти  Вікторія Музика, Андрій Дорошенко, Ірина Садула, Марина Сербин, Юлія Коробейко, Інна Гуляк, Аліна Маліновська, дует “Намисто”, “Гармонія”, хор “Родина” дарували глядачам  пісні, а танцювальна група “Перлинка” під керівництвом Наталії Николин виконала чудові танцювальні композиції. Тая Ковальчук демонструвала свій улюблений танок, а Марія Роман зачарувала усіх декламуванням вірша Ліни Костенко “Вона була красуня з Катеринівки…”. Драматичний гурток “Театральна скриня” під керівництвом Світлани Желюк звеселив глядачів сценкою “Село не дасть збрехати”.  Із уст ведучих лунали привітання для матерів і дітей, директора Народного дому, отця Дмитра та його родини, а також усіх присутніх. Наприкінці концерту на очах у людей бриніли сльози радості. Глядачі з теплом та щирістю дякували артистам за кожен виступ гучними оплесками і вигуками “Браво”!

  Чудовим подарунком від тязівчан для мешканців с. Микитинці стали святковий коровай та створена стараннями Романії Бартко українська композиція, наповнена усілякою пряною смакотою.

 Проведення мистецьких зустрічей покликане зберігати народні звичаї, культуру і мистецтво, популяризувати українські національні традиції та самобутність нашої нації. Тож, нехай такі святкування стануть доброю традицією…

ФОТОЗВІТ: