УЧИТЕЛІ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЯМНИЦЬКОЇ ОТГ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОЗНАЙОМЧОМУ ТРЕНІНГУ КОМПАНІЇ EDPRO

   09 листопада 2018 р. учителі з кожної школи Ямницької об’єднаної громади мали можливість взяти участь у тренінгу-навчанні з використання інтерактивної панелі в освітньому процесі, який відбувся у м. Львів.

    У травні цього року Ямницький ліцей отримав у подарунок від Президента України один із найсучасніших винаходів у сфері освіти – інтерактивну панель від компанії Edpro, яка дає унікальні можливості учителям зробити навчання дітей більш комфортним та якісним. Цікаві досліди з фізики, хімії, відео уроки з біології, історії, музики, інтерактивні завдання – і це ще не увесь перелік можливостей інтерактивної панелі mozaBook.

   “Ми захоплені можливостями такого навчального обладнання та програми. У нас в одній школі вже є інтерактивна панель і ми дуже хочемо поширювати серед вчителів знання про такі навчальні новинки. Ніхто тепер не скаже, що вчитися нецікаво”, — зазначила Наталія Винник, начальник відділу освіти Ямницької ОТГ.

    “У наших школах є проектори, комп’ютери, але якщо порівнювати з інтерактивними панелями, то це як їзда на старому велосипеді. Їдеш, але не так швидко, як на сучасному”, — поділилася враженнями після тренінгу вчителька Надія Вацеба.

   Екскурсія у “Школі вільних та небайдужих” надихнула педагогів на творчі нововведення у своїх навчальних закладах. Мріємо, щоб така інтерактивна панель була в кожній школі нашої громади.

ФОТОЗВІТ: