ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА с. ПАВЛІВКА ПОКРАЩУЄТЬСЯ

   Результатом злагодженої співпраці голови Ямницької об’єднаної територіальної громади Романа Крутого, депутатського корпусу Ямницької ОТГ та в.о. старости с. Павлівка Івана Вацеби стало нове асфальтне покриття автошляху, що сполучає села Ямниця та Павлівка, а також проїзної частини вулиці Шевченка у с. Павлівка.

   Роботи з асфальтування даної ділянки розпочалися ще у 2018-му, і станом на сьогодні дорога по вул. Шевченка аж до місцевого стадіону була покрита новим асфальтом. Відтепер жителям та водіям буде набагато зручніше пересуватися головною вулицею.

    За словами сільського голови Романа Крутого, асфальтування центральної дороги у Павлівці триватиме і надалі, аж до цілковитого завершення.

   “Життя мешканців Ямницької ОТГ повинно бути комфортним у всіх сферах, тому покращення дорожньої інфраструктури населених пунктів громади є одним із пріоритетних напрямків нашої діяльності”, – зазначає Роман Крутий.  

    Керівництво Ямницької об’єднаної територіальної громади продовжує докладати максимум зусиль для її розвитку та забезпечення якісних умов проживання жителям кожного населеного пункту.

 ДО АСФАЛЬТУВАННЯ:

ПРОЦЕС АСФАЛЬТУВАННЯ:

РЕЗУЛЬТАТ :