НАВЧАЛЬНИЙ СТАРТ У ФУНКЦІОНУВАННІ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНПОСЛУГ ЯМНИЦЬКОЇ ОТГ

   Протягом 18-25 червня 2019 р. представники Ямницької об’єднаної територіальної громади стали учасниками тренінгів із запуску у роботу та подальшої діяльності створеного в ОТГ Центру надання адміністративних послуг.

    Ямницька об’єднана територіальна громада є однією з громад-переможців Прикарпаття, які успішно пройшли відбір Програми “U-LEAD з Європою” на створення та модернізацію ЦНАП. Відповідно до умов Програми, допомога для Ямницької об’єднаної громади як переможця першого Раунду Фази Впровадження включає інституційне забезпечення (консультації щодо створення й облаштування ЦНАП, супровід створення центру, навчання персоналу) та матеріальне забезпечення (меблі, програмне забезпечення, комп’ютерна техніка), що фінансуються за рахунок коштів Програми “U‑LEAD з Європою”.

   Учасниками навчальних модулів, які відбулися у Ямницькій та Старобогородчанській громадах, були голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, заступник сільського голови Микола Зелінський, в.о. старост населених пунктів громади Іван Вацеба, Василь Боднарчук та Інна Дейдей, представники депутатського корпусу, а також працівники апарату Ямницької сільської ради ОТГ, діяльність котрих безпосередньо стосуватиметься роботи ЦНАП.

      “Навчальні тренінги для представників Ямницької ОТГ стали відмінною можливістю ознайомитися з кращим досвідом у сфері роботи Центру надання адміністративних послуг, який вони у подальшому застосовуватимуть на практиці, адже навчання персоналу та підвищення його кваліфікації є ваговим аспектом створення належного ЦНАП, де громадяни отримуватимуть якісні послуги”, – наголосив на важливості дієвої роботи Центру надання адміністративних послуг у Ямницькій ОТГ очільник громади Роман Крутий.

    Протягом кількох тренінгових модулів модератори занять директор Асоціації ЦНАП України Надія Прокопів-Старчевська, начальник Старобогородчанського ЦНАП Ганна Тимків та радник з питань муніципальних послуг Чернівецького Центру розвитку місцевого самоврядування Віктор Лащак знайомили слухачів з особливостями функціонування ЦНАП. Під час навчання учасники зустрічей обговорювали різнопланові питання, що стосувались ролі органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, порядку надання адміністративних послуг, ділового етикету та технологій комунікації.

ФОТОЗВІТ: