СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЯМНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

     Традиційно перед початком нового навчального року освітяни збираються, щоб підсумувати те, що зроблено за рік, поговорити про успіхи і проблеми, визначити найважливіші завдання на майбутнє.

     27 серпня у Ямницькому ліцеї відбулася конференція педагогічних працівників на тему «Упровадження реформи Нової української школи в Ямницькій громаді: перші результати та завдання». На зустрічі були присутні директори закладів освіти та їх заступники, члени колегії, голови ПК, керівники методичних об’єднань, педагоги-організатори, практичні психологи, соціальні педагоги та батьки.

     З вітальним словом до учасників конференції звернувся голова громади Роман Крутий, який підсумував все, що зроблено протягом літнього періоду для оновлення матеріально-технічної бази шкіл, покращення умов для навчання учнів та праці освітян, а ще подякував вчителям за здобутки  та запевнив у подальшій підтримці.

     Про перспективи та проблеми освіти в Україні розповів депутат Ямницької сільської ради, голова профспілки працівників освіти Тисменицького району Іван Когуч. Він відзначив те, що з утворенням Ямницької громади усі заклади освіти отримали шанс на добрі та комфортні умови навчання та праці, розказав, як змінилися школи за цей час і подякував за підтримку освітян владі.

     Начальник відділу освіти Наталія Винник підвела  підсумки функціонування освітньої галузі за 2018/2019 навчальний рік та визначила найважливіші завдання на майбутнє. Вона подякувала учителям за успіхи учнів у Всеукраїнських олімпіадах з основ наук, відзначила роботу Ямницького ліцею, який  за результатами ЗНО-2019 увійшов у ТОП 200 шкіл України (110 місце), а в області посів 4 місце, а ще наголосила на важливості співпраці батьків і освітян заради дітей та успішної реалізації реформи.

     Про важливість виховання на цінностях в НУШ розповіла  учитель української мови та літератури Ямницького ліцею Оксана Пачків.

     Учасники конференції побажали один одному успішного навчального року, реалізації ідей, доброї співпраці заради виховання майбутнього Ямницької громади і України.

ФОТОЗВІТ: