БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК ДО ДНЯ ДОБРОТИ ПРОЙШОВ У ЯМНИЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ

    13 листопада 2019 р. у Міжнародний день доброти в їдальні Ямницького ліцею було гамірно і ніде яблуку впасти, адже учнівська родина організувала благодійну солодку ярмарку.

    До доброї справи долучилися також голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, секретар Ямницької сільської ради ОТГ Юрій Проценко, заступник сільського голови Микола Зелінський, представники депутатського корпусу громади, працівники апарату Ямницької сільської ради ОТГ та інші гості.

   Школярі всіх класів разом з батьками й учителями, маючи на меті допомогти потребуючим, відповідально підготувалися й під час дійства активно припрошували відвідувачів придбати ласощі з широкого асортименту за символічну ціну. У дружній атмосфері всі охочі розкупили солодощі за короткий час.

    Зібрані з ярмарки кошти в сумі 27 075 тис. грн. були направлені на лікування й реабілітацію учня 3-го класу Максима П’ятничука та колишнього вчителя хімії Ямницького ліцею Олега Якуца.

    Велика шкільна родина ліцею щиро вдячна усім небайдужим, хто підтримав благодійну учнівську ініціативу, проявив частинку толерантності й милосердя, які нині вкрай необхідні, бо людина починається з добра.

ФОТОЗВІТ: