РОЗКОЛЯДА НА ПАРАФІЇ ХРИСТА СПАСА У ПАВЛІВЦІ

    Добігає завершення цьогорічний цикл зимових свят, протягом котрих у різдвяних колядках прославляли новонародженого Спасителя. Святкову Розколяду провели у неділю 09 лютого 2020 р. і на парафії Христа Спаса у селі Павлівка Ямницької ОТГ.

   Розпочалося дійство зі Святої Літургії, яку відправив отець Володимир Заліський. Прихожани у спільній молитві просили у Господа добробуту, миру та злагоди для українських родин, громади й України. Супроводжував Богослужіння запрошений хор братів-семінаристів з Івано-Франківської Духовної семінарії.

     Після Служби Божої атмосфера у церкві наповнилася дзвінким дитячим співом, бо найменші парафіяни подарували усім присутнім святкові колядки, щедрівки та віншування. Діти разом зі своїми батьками заспівали коляду “Запрягайте коні в сани”, а учасники хору та жінки – “У Вифлеємі Син Божий народився”. Дзвінкою колядою у стінах храму розлилися різдвяні пісні у виконанні братів-семінаристів, які також повіншували людям на добро, щастя і любов.

    На завершення фестин отець Володимир подякував присутнім за спільну молитву, за коляду і побажав, щоб різдвяна радість та Боже благословення супроводжувало усіх впродовж цілого року.