СПАРТАКІАДА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ. ВИЗНАЧИЛИ КРАЩИХ У КУЛЬОВІЙ СТРІЛЬБІ

   Останньої зимової неділі 23 лютого 2020 р. вправні спортсмени Ямницької громади демонстрували свої навички з кульової стрільби із пневматичної гвинтівки. Змагання відбулися на базі Ямницького ліцею і стали другим етапом ІІІ Спартакіади серед сільської молоді.

   З кожним роком кількість охочих показати вправність, увагу й спритність у стрільбі зростає, і цьогоріч у груповому етапі турніру на вогняний рубіж вийшов 31 стрілець з п’яти населених пунктів Ямницької об’єднаної територіальної громади.

   Серед учасників змагань були голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, заступник сільського голови Микола Зелінський, а також депутати громади Руслан Савуляк, Олег Петришин, Андрій Паркулаб та Андрій Сміжак.

   Поділені жеребом гравці стріляли по мішенях з відстані 10-ти метрів від стартової позиції, по 3 пробних і 5 залікових вистрілів для кожного учасника. В чвертьфіналі по мішенях влучали восьмеро стрільців, корі виборювали собі місця у фінал.  Переможець був визначений за найбільшою кількістю вибитих очок.

  На завершення спортивного дійства Роман Крутий нагородив призерів другого етапу Спартакіади дипломами та грошовими преміями. Очільник громади привітав переможців з відмінними результатами, подякувавши кожному, хто взяв участь у змаганнях, а також усім, хто долучився до організації й проведення заходу.

  Першість у турнірі з кульової стрільби здобув житель с. Ямниця Вадим Секердей,  друге місце посів мешканець Сільця Роман Костів, трійку лідерів замкнув ямничанин Василь Бойчук.

  Наступним етапом ІІІ Спартакіади серед сільської молоді Ямницької об’єднаної територіальної громади буде турнір з волейболу, що пройде на базі Ямницького ліцею у неділю 01 березня 2020 р. Початок о 10:00. Запрошуємо жителів ОТГ до участі у змаганнях.

Інформація щодо проведення подальших етапів ІІІ Спартакіади серед сільської молоді Ямницької ОТГ:

01 березня 2020 – турнір з волейболу (1-й день змагань)

08 березня 2020 – турнір з волейболу (2-й день змагань)

15 березня 2020 – турнір з міні-футболу