ДОПОМОГА ГРОМАДІ У БОРОТЬБІ З ПАНДЕМІЄЮ

   Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ямницької ОТГ отримало безкоштовну благочинну пожертву у вигляді набору засобів індивідуального захисту та дезінфекції для медичних працівників, з метою запобігання розповсюдженню на території громади коронавірусної хвороби COVID-19, на суму 17 612 гривень.

  Благодійна допомога була надана Міжнародним благодійним фондом “Карітас України” за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” в рамках реалізації проекту “Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19”.

  Серед отриманого спорядження: медичні захисні маски, захисні костюми, захисні окуляри, респіратори, рукавички, безконтактний термометр, а також засоби для дезінфекції рук.

 “Зважаючи на складну ситуацію, у якій ми всі опинилися, будь-яка допомога сьогодні для нас є вкрай важливою та потрібною. Зокрема це стосується наших медпрацівників, котрі зараз перебувають на першій лінії оборони населення громади від пандемії коронавірусу. Тому, ми щиро вдячні благодійному фонду “Карітас України” і Програмі “U-LEAD з Європою” за таку підтримку”, – наголошує голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий.

   Слід зазначити, що протидія COVID-19 у Ямницькій ОТГ триває. Завдяки консолідації зусиль керівництва громади, депутатського корпусу, працівників медичних та комунальних установ, волонтерів, благодійників, а також усіх небайдужих жителів продовжується активна боротьба з пандемією, щоби не допустити масове розповсюдження коронавірусної хвороби у населених пунктах нашої громади.

   Вкотре просимо мешканців з розумінням ставитись до умов карантинного режиму.  Зараз кожен повинен розуміти, що небезпека усе ще серед нас, і послаблення карантину не означає його цілковитого скасування.

  Зважаючи на наявність зафіксованих випадків коронавірусу у громаді, знову і знову наголошуємо на необхідності строгого дотримання умов карантину. Будьте особливо відповідальними, намагайтесь уникати місць масового скупчення людей, пам’ятайте про збереження дистанції, без нагальної потреби не покидайте своїх домівок, надягайте захисні маски та часто проводьте дезінфекцію рук.

   Щиро дякуємо за розуміння. Бережіть себе та своїх близьких.

ФОТОЗВІТ: