ВІТАЄМО СЕЛО ПАВЛІВКА З 438-Ю РІЧНИЦЕЮ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ

Дорога громадо села Павлівка!

   Сьогодні Ви святкуєте 438-у річницю від Дня народження Вашого рідного села, особливе для кожного павлівчанина свято, що поєднало у собі любов до рідного краю, його славних земляків,  історії та культури.

   Ямницька об’єднана територіальна громада щиро вітає усіх павлівчан з Днем народження Вашої малої батьківщини. На жаль, у зв’язку зі складною ситуацією пандемії, ми не зможемо разом традиційно зустрітись гуртом, щоби потиснути одне одному руку, проте це не зменшує усієї важливості такої поважної дати.

    Тож у цей святковий день прийміть найкращі вітання та слова вдячності за Вашу щоденну працю і внесок у розвиток Ямницької об’єднаної територіальної громади, адже спільними зусиллями нам вдалося зробити багато добрих справ, завдяки яким наші населені пункти, зокрема й Павлівка, продовжують зростати і розвиватися.

   Від усієї душі зичу Вам та Вашим сім’ям міцного здоров’я, любові, мирного неба над головою, благополуччя, затишку, добра і достатку в оселях. Нехай кожному з Вас посміхається доля, а Господь дарує наснагу й сили проживати у дружньому колі і своєю плідною працею славити Ваші родини на благо своєї рідної землі, усієї нашої громади та України.

Голова Ямницької об’єднаної територіальної громади

Роман Крутий