ВАНДАЛИ ПОШКОДИЛИ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК У ЯМНИЦІ

   У ніч з 06 на 07 березня 2021 року невідомі особи знищили та пошкодили об’єкти на території дитячого майданчика по вул. Коцюбинського у с. Ямниця.

  Зухвалість непроханих гостей не знала меж. Хулігани понівечили карусель, знищили всі урни для сміття, зламали елементи огорожі майданчика, виламали вхідну хвіртку разом із завісами, а також заїхали автомобілем на територію майданчика, пошкодивши бруківку та клумби.

   Від початку існування Ямницької територіальної громади зусиллями місцевого керівництва та депутатів обличчя населених пунктів продовжує суттєво змінюватися, зокрема у сфері покращення інфраструктури та благоустрою. Задля розвитку дозвілля для дітей та молоді у всіх селах встановлюються дитячі майданчики та спортивні вуличні тренажери.

  Дитячий майданчик по вул. Коцюбинського у Ямниці встановлено та облагороджено два роки тому, а минулого року його додатково було обладнано вуличними тренажерами.

   Акти вандалізму та псування об’єктів комунальної власності є неприпустимими, і дуже прикро, що не цінується праця, яка робиться спільними силами задля комфортного життя у нашій громаді.

  Звертаємось до усіх мешканців бути небайдужими і берегти комунальне майно, адже це наш з Вами спільний дім, і безпосередньо від кожного з нас залежить, наскільки комфортним та затишним буде проживання у ньому.

   У разі фіксації подібних випадків вандалізму просимо одразу повідомляти до Нацполіції за номером 102.

ДО ВАНДАЛІЗМУ

РЕЗУЛЬТАТ ВАНДАЛІЗМУ