БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НОВОРІЧНИХ ПРИКРАС У ЯМНИЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ

   У четвер, 16 грудня 2021 р., напередодні свята Миколая Чудотворця шкільна родина Ямницького ліцею організувала благодійний ярмарок новорічних прикрас.

   До акції милосердя були залучені школярі всіх класів навчального закладу. Учні підготували новорічні ялинкові прикраси виготовлені власноруч з найрізноманітніших матеріалів.

   На захід завітали голова Ямницької територіальної громади Роман Крутий, секретар Ямницької сільської ради Юрій Проценко, заступник сільського голови Микола Зелінський, представники депутатського корпусу, начальники та працівники апарату Ямницької сільської ради, духовенство, а також дирекція, вчителі та учні ліцею.

   У дружній атмосфері новорічні прикраси розліталися за лічені хвилини. Старшокласники у ролі продавців активно припрошували гостей придбати оздоби, а учасники ярмарку робили спільні світлини і в піднесеному настрої ділилися враженнями від організованого дійства.

   У підсумку на добру справу вдалося зібрати 10 400 грн., з яких 5 400 грн. будуть передані для Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації в Івано-Франківській обл. (с. Мединя), а решту – для двох юних мешканців Ямницької  ТГ, які опинилися у складних життєвих обставинах.

    Організатори заходу щиро вдячні усім небайдужим, хто вніс свою лепту в благочинну справу, адже добро, яке ми робимо для когось, обов’язково повертається сторицею…

ФОТОЗВІТ: