ГУМАНІТАРНА ПІДТРИМКА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

    Разом із початком воєнних дій увесь світ згуртувався і спрямував свої зусилля на підтримку українців, чиє життя змінила війна, і хто опинився у складних обставинах. Насамперед, здійснюється допомога нашій армії, внутрішньо переміщеним особам, котрі покинули свої домівки у пошуках порятунку.

  Ямницька територіальна громада також продовжує підтримувати ЗСУ, внутрішніх переселенців на території ТГ та усіх потребуючих. Днями у громаду вкотре надійшла гуманітарна допомога від партнерів з Польщі, а також наших мешканців, які перебувають за кордоном.

   Черговий вантаж з товарами першої необхідності було доставлено від польської ґміни-партнера Стшельце Опольське, завдяки підтримці бургомістра ґміни п. Тадеуша Ґоца. Серед отриманого зокрема: продукти харчування, медичні халати, засоби гігієни, побутова хімія, підгузки, питна вода.

    За сприяння мешканця с. Рибне п. Валерія Назаренка та його друзів з Румунії надійшла гуманітарна допомога у вигляді речей першої необхідності, серед яких: одяг, взуття, дитячі ковдри, засоби гігієни, антисептичні засоби, консерви, крупи та інші продукти харчування.

   Також за сприяння ямничанина п. Романа П’ясти надійшла гуманітарна підтримка зі США для потреб українських військовослужбовців у вигляді 2-х пар тактичних рукавиць та 4-х тактичних аптечок.

    Крім того, набір товарів першої необхідності, серед яких продукти харчування та засоби гігієни, було доставлено з Австрії за сприяння ямничанки п. Галини Рудак.

   Сільський голова Роман Крутий зазначив:

   “Усією Ямницькою територіальною громадою висловлюємо щиру вдячність усім небайдужим, хто у цей непростий час знаходить можливість надавати допомогу: бургомістру ґміни Стшельце Опольське п. Тадеушу Ґоцу і мешканцям ґміни, а також жителям Ямницької ТГ п. Валерію Назаренку разом з румунськими друзями, п. Роману П’ясті та п. Галині Рудак. Окремо хочемо подякувати всім небайдужим мешканцям нашої громади, які продовжують долучатися і у різний спосіб надавати свою підтримку для тих, хто цього потребує. Така згуртованість демонструє, що перемога України не за горами. Увесь гуманітарний вантаж, який прибуває до нас, спрямовується для військових Збройних Сил України та Територіальної оборони України, внутрішньо переміщених осіб у нашій ТГ, а також усіх потребуючих”.