ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ ЗСУ, ВИМУШЕНИМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ ТА ВСІМ ПОТРЕБУЮЧИМ

   У Ямницьку територіальну громаду вкотре прибув черговий гуманітарний вантаж для потреб Збройних Сил України, внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади, та усіх потребуючих.

   Зокрема за підтримки Андрія Паркулаба, Віталія Мухтарова, Юрія Жирика та інших ямничан, а також Ямницької сільської ради та ТМ “Рибак”  спільними зусиллями для української армії було передано автомобіль CHEVROLET та доставлено гуманітарну допомогу у вигляді речей першої необхідності.

   Також за ініціативи та сприяння п. Василя Лугового і його сім’ї вдалося доставити з Англії на потреби українських військових уже третій позашляховик, цього разу моделі NISSAN NAVARA.

   Обидва автомобілі митрофорний протоієрей о. Богдан Курилів благословив та окропив святою водою, аби вони гідно служили на фронті та допомагали нашим військовослужбовцям у боротьбі з окупантом.

   Крім того, за підтримки ямничанина Василя Савки та тязівчанина Василя Музики у громаду було доставлено 45 спальних мішків.

   “Дуже значимим є той факт, що у Ямницьку ТГ продовжує надходити допомога від небайдужих людей, які проявили бажання підтримати українську армію, вимушених переселенців у нашій громаді та всіх потребуючих, адже важкий воєнний період триває, і невідомо, наскільки ще затягнеться. Щиро дякуємо за надану підтримку: п. Андрію Паркулабу, п. Віталію Мухтарову, п. Юрію Жирику та іншим ямничанам, а також ТМ “Рибак”, котрі долучилися і передали автомобіль та речі першої необхідності військовослужбовцям; п. Василю Луговому з сім’єю висловлюємо вдячність за переданий уже третій кросовер, а також ямничанину п. Василю Савці та мешканцеві Тязева п. Василю Музиці – за спальні мішки. Будь-яка підтримка нині є вкрай важливою – вона свідчить, що ми, українці, як ніколи згуртовані зараз і завжди готові прийти на допомогу. Переконаний, Україна обов’язково здобуде перемогу. Слава Україні, Слава Українським Героям!” – зазначає сільський голова Роман Крутий.