ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ. ПОРУШНИКІВ ОШТРАФОВАНО ЗА СПАЛЮВАННЯ РОСЛИННОСТІ

    У п’ятницю, 06 травня 2022 р., відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ямницької сільської ради. Було розглянуто чотири справи щодо вчинення громадянами адміністративних правопорушень за ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів” та порушення вимоги п.10.5.6. “Правил благоустрою території Ямницької ОТГ”.

   Жителі села Ямниця спалювали суху траву на земельних ділянках. За скоєне на паліїв були складені протоколи та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафів, загальна сума яких склала 2 720 грн.

    Шановні мешканці Ямницької ТГ! У разі зафіксованих фактів скоєння адміністративних правопорушень, на винних осіб накладаються штрафи, відповідно до чинного законодавства.  Суми штрафів значно зросли, а в умовах воєнного стану спалювання трави розцінюється як диверсія і прирівнюється до скоєння кримінальних злочинів. Штрафні санкції не передбачають жодних пом’якшень для порушників. Вкотре просимо кожного бути свідомими, утриматися від вчинення адміністративних правопорушень та обов’язково дотримуватись норм і правил благоустрою територій населених пунктів.

  Увага! Якщо ви стали свідком скоєння адмінправопорушення, просимо повідомляти за наступними номерами телефонів:

  Інспектор з питань благоустрою Ямницької ТГ

   Ружанський Ігор Володимирович – 066 388 81 00

   Поліцейський офіцер Ямницької ТГ капітан поліції

   Марущак Анатолій Михайлович – 098 333 78 35

ФОТОЗВІТ: