ІЗ ЗАХОДУ НА СХІД: ДВА АВТО ПЕРЕДАНО ДЛЯ ПОТРЕБ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

  Ямницька територіальна громада продовжує активно працювати у напрямку підтримки української армії, внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території ТГ, та усіх потребуючих. Так, нещодавно для потреб Збройних Сил України вдалося передати два автомобілі.

  Для українських військовослужбовців, які захищають нашу Батьківщину на фронті, було доставлено автомобіль УАЗ та гуманітарну допомогу. Пожертвував авто мешканець с. Сілець Руслан Савчук. Долучилися до доброї справи Ямницька сільська рада, жителі села, депутати і староста Сілецького старостинського округу.

   Ще одне авто – мікроавтобус Volkswagen разом із гуманітарним вантажем було відправлено на Схід для наших військових завдяки спільним зусиллям мешканців Павлівки та волонтерської організації “БУТИ” і її керівника Лесі Боднарчук, а також сприяння Ямницької сільської ради. Автомобіль для ЗСУ пожертвували депутат Михайло Третяк та староста Іван Вацеба.

   Сільський голова Роман Крутий від усієї Ямницької територіальної громади висловлює щиру вдячність спонсорам за сприяння:

   “Засоби пересування сьогодні вкрай необхідні воїнам на передовій, як для перевезення вантажів, так і для збереження мобільності, коли часу обмаль і потрібно бути максимально швидкими. Тож висловлюємо щиру вдячність кожному, хто надав цю вагому гуманітарну підтримку для наших військовослужбовців, зокрема, мешканцям, депутатам і старостам Ямницької ТГ,  волонтерській організації “БУТИ”, а також усім, хто продовжує допомагати у тилу і з кожним днем наближувати нашу спільну перемогу”.