У СЕЛІ РИБНЕ ПРОВЕЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК

   У неділю, 05 червня, у селі Рибне організували благодійний солодкий ярмарок, приурочений до Дня захисту дітей та на підтримку Збройних сил України.

    У залі місцевого клубу було ніде яблуку впасти. Маючи на меті зробити добру справу і підтримати українських військових, на дійство численно завітали  представники громадськості, серед котрих і поважні гості: голова Ямницької територіальної громади Роман Крутий, депутат громади Олег Драганчук, староста с. Рибне Василь Ісаків, а також духовенство і жителі села.

   На вдале проведення ярмарку присутніх благословив настоятель храму с. Рибне о. Олексій Данилюк.

   З вітальним словом до усіх звернувся зокрема Роман Крутий, який привітав найменших учасників свята з Днем захисту дітей, подякував організаторам ярмарку за ініціативу, наголосивши на важливості проведення таких заходів.

   До привітань учасників дійства долучився також староста села Рибне Василь Ісаків.

   Організували захід спільними зусиллями місцеві жителі та учасники художньої самодіяльності на чолі з завідуючою клубом Русланою Затильною і художнім керівником Христиною Драбчук. Аби на ярмарку було цікаво, перед початком доброчинних торгів дорослі та дитячі колективи виступили з патріотичними віршами й піснями, заспівали “Стефанія”, “Ой у лузі червона калина”, а також Державний Гімн України.

    Опісля діти разом зі своїми батьками виступили у ролі продавців, активно припрошуючи гостей за символічну суму придбати солодке. Серед запропонованого асортименту були власноруч приготовані тістечка, кекси, торти, цукерки, печиво, панна-кота, солодкі напої та інші ласощі. У дружній атмосфері всі охочі розкупили солодощі за менше, ніж годину.

   У результаті на ярмарку вдалося зібрати 10 500 грн, які будуть використані для потреб Збройних сил України.

ФОТОЗВІТ: