СІМ АВТОМОБІЛІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

     У червні для українських військовослужбовців на фронті вдалося передати сім автомобілів.

     Спільними зусиллями громади села Сілець було придбано автомобіль SUZUKI, який доставлено на Схід для наших захисників разом із гуманітарним вантажем. Долучилися до доброї справи Ямницька сільська рада, жителі села, депутати і староста Сілецького старостинського округу.

    Жителі с. Павлівка, відгукнувшись на звернення своїх односельчан-військовослужбовців, зібрали кошти, придбали, відремонтували, пофарбували та доставили на  передові позиції на Донеччині авто LAND ROVER FRILENDER. Крім того, було доставлено ще один позашляховик LAND ROVER DISKOVERI для потреб українських захисників у Запорізьку область. Разом з автомобілями воїнам було передано речі першої необхідності, продукти харчування та медикаменти. Акт доброї волі організовано спільними зусиллями старости Івана Вацеби, депутатів Михайла Третяка, Василя Попадинця, Олега Вінтоніва, павлівчанина Олега Боднарчука, жителів с. Павлівка, а також Ямницької сільської ради.

     Крім того, за підтримки Віталія Мухтарова, Юрія Жирика, Олега Зуб’яка, Володимира Наконечного, Дмитра Гаврилюка, а також Ямницької сільської ради спільними зусиллями придбано і передано на фронт для Збройних сил України автомобіль AUDI разом з речами першої необхідності. Для покупки даного авто також було використано 580 євро, які пожертвувала команда молодіжного центру “Bockelweg” міста Хамм (Німеччина) за підтримки керівника центру Каріни Ємадакової. Реалізовуючи добру справу з метою допомогти Україні, представники організації провели у своєму місті благодійний ярмарок солодощів. Виручені кошти наприкінці травня німецька молодь передала у Ямницьку територіальну громаду.

       Зусиллями Ямницької сільської ради та ямничан Віталія Мухтарова, Юрія Жирика, Олега Зуб’яка, Володимира Наконечного, Дмитра Гаврилюка було відремонтовано, пофарбовано та відправлено на передову для виконання бойових завдань нашим військовослужбовцям ДВА АВТОМОБІЛІ: авто з Чехії ŠKODA пожертвував житель с. Рибне Руслан Басюк, а ще один автомобіль OPEL ZAFIRA придбано за сприяння родини ямничанина Дмитра Стефанишина і небайдужих ямничан в Україні та за кордоном.

    Для новосформованого батальйону ЗСУ Івано-Франківського району у червні було передано також транспортний засіб УАЗ-396294, який перебував на балансі КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ямницької сільської ради. Даний транспортний засіб призначений для транспортування поранених.

     Сільський голова Роман Крутий від імені усієї громади висловлює щиру вдячність кожному з вищезазначених жертводавців, які надали цю вагому гуманітарну підтримку, адже засоби пересування сьогодні вкрай необхідні нашим воїнам на передовій.