ТРИ АВТО ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ ДОСТАВЛЕНО НА ПЕРЕДОВУ

   Підтримка української армії триває – нещодавно для військових Збройних сил України на передову було доставлено три транспортні засоби.

  Завдяки спільним зусиллям небайдужих мешканців громади, ямничан Віталія Мухтарова, Юрія Жирика, Олега Зуб’яка, Володимира Наконечного, Дмитра Гаврилюка, Мар’яни Мицько, мецената п. Андрія з Англії, який пожертвував 1,5 тис. фунтів стерлінгів, ямничан-жертводавців Андрія Павлюка, Володимира Голяка, Андрія Заклинського, юних жителів Ямниці, котрі зібрали кошти на імпровізованих блокпостах, а також за підтримки Ямницької сільської ради для українських військових було придбано та доставлено разом з гуманітарною допомогою два позашляховики LAND ROVER FREELANDER та авто марки HONDA. Крім того, одному з захисників було передано придбаний тепловізор.

   Попередньо автомобілі відремонтували, пофарбували та освятили, аби вони з користю гідно служили на фронті нашим військовослужбовцям під час виконання бойових завдань.

   Сільський голова Роман Крутий від імені усієї громади висловлює щиру подяку кожному, хто долучився і надав свою підтримку у цій важливій справі, адже допомагаючи у тилу, ми з кожним днем наближаємо нашу спільну перемогу.

ФОТОЗВІТ: