ВІДКРИТИЙ УРОК “СЕКРЕТИ МОЄЇ МАЙСТЕРНОСТІ” У ЯМНИЦЬКІЙ ДМШ

   25 листопада 2022 р. у Ямницькій дитячій музичній школі відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів з класу духових інструментів.

   На подію завітали голова Ямницької територіальної громади Роман Крутий, депутат обласної ради Роман Ткач, директор Ямницької ДМШ Світлана Бойко, головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту сільської ради  Марта Вацеба, викладачі музичних шкіл області.

   Під час зустрічі викладач Ямницької ДМШ Любомир Фреюк з учнями 5 класу Владиславою Вирстою та Андрієм Родчином провів відкритий урок з класу духових інструментів (флейта) на тему “Секрети моєї майстерності”. Концертмейстер заходу – Оксана Мар’яш. Оцінювала майстерність флейтистів кваліфікована комісія на чолі з провідним методистом обласного Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Тамарою Присяжнюк.

   Після уроку відбувся концерт за участю виконавської групи учнів та викладачів Ямницької ДМШ, які представили цікаву концертну програму. Ведучими концерту були учні 1 класу Олеся Ткач та Давид Іванишин. Щирими оплесками і схвальними словами подяки оцінили почесні гості виступ талановитих музикантів. Після завершення концертної програми глядачі мали змогу висловити свою думку і поділитися враженнями.

   Сільський голова Роман Крутий у своєму вітальному слові до присутніх зазначив, що у цей непростий час ми повинні всіма можливими способами стати підтримкою українським захисникам у тилу, зокрема повинні пам’ятати та дбати і про наш культурний фронт, бо без культури немає майбутнього. Викладачам Ямницької ДМШ  та учасникам заходу очільник громади побажав розвитку, творчих успіхів і досягнення нових вершин у музичному мистецтві.

ФОТОЗВІТ: