ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ

     У п’ятницю, 04 листопада 2022 р., відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ямницької сільської ради.

     Під час зустрічі було розглянуто три справи щодо вчинення громадянами адміністративних правопорушень за ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів” та порушення вимоги п.10.5.6. “Правил благоустрою території Ямницької ОТГ”, а також ст. 183 КУпАП “Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб”. Зокрема, мешканці сіл Ямниця і Тязів спалювали суху рослинність на земельних ділянках. За скоєне на паліїв були складені протоколи й накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафів у розмірі сорок (680 грн) та двадцять (340 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, жителька с.Тязів здійснила завідомо неправдивий виклик поліції, зателефонувавши на лінію 102. У результаті на порушницю було складено протокол про адмінправопорушення та оштрафовано на відповідну суму у розмірі п’ятдесят (850 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Шановні мешканці Ямницької ТГ, в разі зафіксованих фактів скоєння адміністративних правопорушень, на винних осіб накладаються штрафи, відповідно до чинного законодавства. Штрафні санкції не передбачають жодних пом’якшень для порушників, особливо зараз, у період воєнного стану. Тому вкотре просимо кожного віднестись з розумінням, бути свідомими, утриматися від вчинення адміністративних правопорушень та обов’язково дотримуватись норм і правил благоустрою територій населених пунктів.

   Увага! Якщо ви стали свідком скоєння адмінправопорушення, просимо повідомляти за наступними номерами телефонів:

  Інспектор з питань благоустрою Ямницької ТГ

  РУЖАНСЬКИЙ ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ – 066 388 81 00

  Поліцейський офіцер Ямницької ТГ капітан поліції

  МАРУЩАК АНАТОЛІЙ МИХАЙЛОВИЧ – 098 333 78 35

ФОТОЗВІТ: