ТРАГІЧНІ НОВИНИ З ПЕРЕДОВОЇ. ЗАГИНУВ ЗАХИСНИК АНДРІЙ КУЗИК З ЯМНИЦІ

    Війна забирає у нас найкращих. Дуже сумна новина з фронту знову надійшла у Ямницьку територіальну громаду. Під час боїв з російськими окупантами трагічно обірвалося життя ямничанина АНДРІЯ КУЗИКА.

  Народився Кузик Андрій Миколайович 14 квітня 1984 р. в Ямниці. Від початку російської агресії та повномасштабного вторгнення щиро переживав за свою країну. А коли рідна Ямниця втратила перших Героїв, Андрій твердо вирішив стати на захист Батьківщини і в липні 2022 р. пішов на війну добровольцем. Солдат Андрій Кузик служив на передовій гранатометником механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти однієї з військових частин.

    12 березня 2023 р. Захисник прийняв свій останній бій під час виконання бойового завдання – чергування на вогневій позиції. Загинув Герой внаслідок танкового обстрілу українських позицій військовими формуваннями рф на лінії зіткнення в Луганській області.

   Усією громадою висловлюємо глибокі  співчуття рідним та близьким Захисника, який поклав своє життя, оберігаючи нашу Вітчизну.

    Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою України!

  Про церемонію прощання та чин похорону буде повідомлено додатково.