ЯМНИЦЬКА ГРОМАДА – УЧАСНИК ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ СЕРЕД ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

   Керівництво та депутати Ямницької територіальної громади взяли участь у другій благодійній спортивно-патріотичній акції до Дня Героїв “Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України” серед команд депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад області, районних та обласних рад. Спортивний захід, організований Івано-Франківською обласною радою, проходив протягом 20-21 травня 2023 р., у м. Івано-Франківськ.

 Благодійна спортивно-патріотична акція у форматі спартакіади проводилася вже вдруге, з метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України, а також для посилення співпраці між органами місцевого самоврядування Прикарпаття та популяризації фізичної культури, спорту і здорового способу життя. Умовою участі для органів місцевого самоврядування було визначено благодійний внесок у розмірі 20 тис. грн на потреби ЗСУ.

   В рамках заходу представники органів місцевого самоврядування  змагалися між собою у шести видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, бадмінтон, шахи і шашки. Загалом до участі зголосилися 32 команди (близько 350 учасників) всіх рівнів органів місцевого самоврядування. Учасниками спартакіади від Ямницької територіальної громади були сільський голова Роман Крутий, секретар сільської ради Юрій Проценко, а також депутати Марина Островська, Руслан Савуляк, Ростислав Сьовко, Михайлина Боднарчук, Мар’ян Дерун, Олег Вінтонів, Михайло Юркевич, Олег Драганчук, Марія Антоняк, Микола Іваненко та Михайло Зелінський.

   У підсумку команда представників Ямницької територіальної громади посіла 7 загальнокомандне місце на спортивно-патріотичній спартакіаді.

   Всіх учасників змагань відзначили медалями й подякою за участь в даному заході.

   За результатами благодійної спортивно-патріотичної акції “Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України” вдалося зібрати майже півмільйона гривень на підтримку української армії, а також шляхом надання військового спорядження для потреб військових частин, які базуються на території Прикарпаття на загальну суму близько 3 мільйонів гривень.

    “Ямницька сільська рада щиро вдячна організаторам за можливість долучитися до спартакіади, адже участь у такій благодійній акції дає змогу підтримати українських Захисників та зробити внесок у нашу спільну Перемогу над ворогом”,  – зазначив сільський голова Роман Крутий.

ФОТОЗВІТ: