СЕЛО МАЙДАН ВІДЗНАЧАЄ 355 РОКІВ З ЧАСУ ЗАСНУВАННЯ. ВІТАЄМО!

Дорога громадо села Майдан!

   Ця святкова неділя є для вас особливим днем, адже 355 років минає з часу першої писемної згадки про село Майдан. День села – знаменна подія, яка єднає усіх його жителів у любові до рідного краю, і саме в такі моменти відчувається гордість за свою малу батьківщину.

   Цьогоріч ми не можемо відзначати гуртом свято села зі зрозумілих причин – в країні триває війна. І в кожного з нас сьогодні єдине бажання – спільна Перемога, до якої впевнено крокує Україна. Ми щиро віримо, що наші Захисники та Захисниці здолають російського агресора, що прийде час, і “згинуть наші воріженьки, як роса на сонці…”, а українці назавжди проженуть ворога зі своєї землі.

   Дорогі жителі с. Майдан, від усієї Ямницької територіальної громади прийміть щирі вітання з Днем народження вашої малої батьківщини. Зичу в кожну оселю мирного неба над головою, спокою, міцного здоров’я, любові, благополуччя, добра, достатку і затишку. Нехай Господь дарує благословення і наснагу, щоби плідною працею на благо своєї землі ми з кожним днем спільно наближали нашу Перемогу.

  Зі святом вас! Слава Україні! Героям Слава!

 Голова Ямницької територіальної громади

 Роман КРУТИЙ