МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЯМНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

    Цьогоріч вперше українські медичні працівники відзначали своє професійне свято, відповідно до нової встановленої дати – 27 липня, що за юліанським календарем є днем Святого Пантелеймона – покровителя усіх лікарів. У цей святковий день медична спільнота КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ямницької сільської ради зібралася в актовій залі Ямницького ліцею на урочистий захід, де медпрацівників громади привітали з професійним святом.

     На урочисте зібрання з нагоди Дня працівника галузі охорони здоров’я завітав голова Ямницької територіальної громади Роман Крутий. Від імені депутатського корпусу, усіх жителів громади та від себе особисто він звернувся до присутніх зі словами щонайкращих побажань і вітань, зокрема, висловив вдячність керівнику медичного центру Ямницької ТГ Марині Островській, сімейним лікарям, медичним сестрам, водіям, технічному персоналу, бухгалтерам і кожному, хто своєю відданою працею кожного дня дбає про здоров’я наших мешканців. Сільський голова зазначив, що керівництво громади у свою чергу продовжуватиме підтримувати медичну сферу, допомагати і максимально старатися забезпечувати усім необхідним заклади медицини  Ямницької ТГ.

    Зі словами поздоровлень виступила керівник КНП Марина Островська, яка привітала колег з професійним святом, подякувала за злагоджену тісну співпрацю та міцний колектив, який ось уже п’ять років продовжує добре виконувати свою роботу й надавати якісну медичну допомогу населенню.

    Працівники медичних установ громади були нагороджені грамотами за невтомну працю в галузі охорони здоров’я, високу професійну майстерність, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди Дня медичного працівника.

ФОТОЗВІТ: