ТЯЗІВСЬКА ГІМНАЗІЯ ПІДТРИМАЛА ЗАХИСНИКІВ, ОРГАНІЗУВАВШИ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК

   У четвер, 02 листопада 2023 р., в Тязівській гімназії відбувся благодійний ярмарок на підтримку військовослужбовців ЗСУ.

   Учнівська спільнота закладу разом зі своїми батьками та вчителями організували благодійні торги, на яких відвідувачам пропонували придбати різноманітні десерти. В асортименті були солодощі, домашня випічка, солодкі напої та кава. Смаколики охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі. Також на території гімназії було оформлено цікаву фотозону й організовано лотерею для розіграшу патріотичних призів.

   Під час проведення ярмарку в Тязівській гімназії вторгували 22 470 грн, які директор закладу Оксана Щербій передала у Ямницьку сільську раду. Про спрямування коштів на допомогу захисникам буде повідомлено додатково.

    “Щиро дякуємо за активність та підтримку шкільній родині Тязівської гімназії – учням, вчителям, працівникам закладу, батькам, які допомогли дітям у приготуванні, а також всім, хто долучився до благодійного ярмарку. Сьогодні ми продовжуємо підтримувати українських воїнів, докладаємо спільних зусиль для нашої Перемоги і віримо, що вона обов’язково буде!– зазначив голова Ямницької територіальної громади Роман Крутий.

ФОТОЗВІТ: