У ЯМНИЦІ ОСВЯЧЕНО ПАМ’ЯТНИЙ СТЕНД ПОЛЕГЛОМУ ВОЇНУ ТАРАСУ БИБИКУ

    У неділю, 23 червня 2024 р., в селі Ямниця освятили пам’ятний стенд загиблому Герою України Тарасу Бибику, який поліг у боротьбі за територіальну цілісність нашої держави в російсько-українській війні.

  На поминальний захід прийшли рідні і близькі загиблого, військовослужбовці, керівництво Ямницької територіальної громади, зокрема, сільський голова Роман Крутий, заступник голови Микола Зелінський, депутат обласної ради Роман Ткач, депутат районної ради Наталія Винник, представники депутатського корпусу ТГ, духовенство, жителі громади.

   Поминальну панахиду за полеглим відслужив парох храму Св. Миколая с. Ямниця митрофорний протоієрей о. Богдан Курилів, після чого було здійснено чин освячення.

    До присутніх звернувся депутат облради Роман Ткач, який у своєму слові згадав полеглого ямничанина Тараса Бибика, про те, якою доброю людиною він запам’ятався своїм землякам. А також зазначив, що ми гуртом повинні продовжувати підтримку захисників на фронті, аби зупинити ворога, щоби жертва Тараса та Героїв не була марною, і щоб ця страшна війна більше не забирала життя українців. На завершення усі разом виконали Державний Гімн України.

ФОТОЗВІТ: