ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ В РАМКАХ І СПАРТАКІАДИ СЕРЕД СІЛЬСЬКОЇ МОЛОДІ ЯМНИЦЬКОЇ ОТГ

    У неділю, 15 квітня з міні-футболу стартувало урочисте відкриття Спартакіади Ямницької об’єднаної територіальної громади. Змагання відбулися за ініціативи керівництва Ямницької сільської ради ОТГ та депутатів ОТГ.

    Перед початком турніру сільський голова Роман Крутий привітав усіх учасників, побажавши їм успіхів, наснаги, сил і перемоги. „Спартакіада, зокрема турнір з міні-футболу, для жителів нашої громади є гарною можливістю проявити себе, позмагатися та приємно провести час. Сподіваємось, проведення цього спортивного дійства стане доброю традицією, адже саме такі матчі єднають людей”, – зазначив очільник Ямницької ОТГ.

     У змаганнях взяли активну участь 10 команд різної вікової категорії, а саме: ФК „Сілець”, „Газди”, ФК „Павлівка”, „Вихор”, „Інтер”, „Альянс”, „Обрій”, „Маличанка”, ФК „Тязів”, „Адміністрація ОТГ”.

  Жереб поділив усіх учасників на дві групи, які виборювали місця у півфінал на міні-футбольних майданчиках у селах Ямниця та Павлівка.

   У півфіналі серед команд групи Ямниці „Вихор” переміг ФК „Тязів”, а у групі серед команд у Павлівці  „Інтер” здобув перемогу над ФК „Павлівка”.

     У фінальній грі, яка проходила у Ямниці, за кубок боролись дві команди „Інтер” та „Вихор”. Саме останні здобули перемогу у запеклій боротьбі, з рахунком 5:2.

 

   Срібним призером турніру відповідно став ямницький „Інтер”, бронзу виборов ФК „Тязів”, четверте місце посів ФК „Павлівка”.

  Призери і фіналісти турніру були нагороджені грамотами, медалями, статуетками, кубком та грошовими преміями.

 

  Призом за кращого захисника було нагороджено Івана Дорошенка (ФК „Павлівка”), кращим бомбардиром став Віталій Мухтаров (14 голів, „Вихор”), статуетку кращого гравця отримав Андрій Паркулаб („Інтер”), і кращим воротарем турніру визнали Назарія Ткачівського (ФК „Тязів”).

    Сприяння у підготовці, організації  та проведенні змагань з міні-футболу надали керівництво ОТГ, депутати громади, в.о. старост Іван Вацеба і Василь Боднарчук, працівники відділу освіти, відділу культури, молоді і спорту, виконавчий комітет сільської ради ОТГ. За допомогу в організації та проведенні змагань окремо слід відзначити оргкомітет, до якого увійшли Микола Зелінський, Ігор Презлята, Роман Смеричанський, Михайло Гнатишин, Мирон Береза, Іван Худинський та Василь Сас.

   На змаганнях були присутні депутати Ямницької ОТГ Михайлина Боднарчук, Роман Галіпчак, Ігор Литвинець і Михайло Третяк. Варто зазначити, що голова Роман Крутий також взяв участь у змаганнях в складі команди „Адміністрація ОТГ”, куди увійшли депутати Юрій Проценко, Ростислав Сьовко, Василь Попадинець, Мар’ян Дерун, Тарас Самсонов, Олег Федишин.

     В інших командах також були представники депутатського корпусу: Ігор Добрянський (ФК „Сілець”), Андрій Паркулаб („Інтер”), Олег Петришин („Інтер”), Руслан Савуляк („Маличанка”), Андрій Сміжак („Маличанка”), Михайло Юркевич (ФК „Сілець”), Іван Когуч (ФК „Павлівка”).

 

ФОТОЗВІТ: