ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ ЯМНИЦЬКОГО І ПАВЛІВСЬКОГО ЛІЦЕЇВ

    23 червня 2018 р. у Ямницькому і Павлівському ліцеях відбулися випускні вечори.

  Того незвичайного і урочистого дня Ямницький ліцей гостинно  зібрав разом  дружню родину учнів, учителів, батьків та гостей, з нагоди особливого свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Випуск 2018 року став ювілейним,  65-м для  навчального закладу. Після вручення атестатів з вітальним словом до випускників звернулась в. о. директора Ямницького ліцею Йордана Лесів. Вітаючи із закінченням навчання, вона побажала молодим людям віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, сміливості у досягненні своєї мети. Подяку від адміністрації ліцею отримали найактивніші випускники – Ростислав Іванків, Юрій Смицнюк, Дмитро Касько.

   За традицією, випускники отримали благословення від пароха с. Ямниці отця-декана Богдана Куриліва та привітання від своїх батьків. Раділи за своїх підопічних учителі, проводжаючи їх піснею у дорогу самостійного життя. Саме вони багато років розкривав перед ними таємниці наук і вболівали за них не менше, ніж батьки. Вчителі  побажали випускникам здійснення мрій і задумів, а також віднайти своє призначення у житті.

   Святкового настрою додали виступи вокального ансамблю дівчат під керівництвом Христини Пинчук та веселі привітання від учнів початкової школи.  Класний керівник Наталія Тижбір підготувала відео-сюжет про роки, проведені у школі, що дуже розчулило і випускників, і батьків.  А наприкінці пролунав  традиційний шкільний  вальс.

   Попрощалися зі своєю шкільною родиною випускники і Павлівського ліцею.  Дев’ятеро хлопців та дівчат, батьки, вчителі й гості 23 червня зібралися на випускний бал 2018. Свято розпочалося із молебня у храмі св. Миколая, де одинадцятикласників благословили о. Василь та о. Володимир. А далі – просторе шкільне подвір’я і заквітчаний зал ліцею зустріли нове покоління уже вчорашніх учнів. Під гучні овації проводжали очима батьки своїх дітей, з іскоркою гордості і хвилювання вітали учителі своїх вихованців. Лунали щирі слова подяки, зворушливі пісні і уже традиційний, з нотками гумору, відеоролик з історії шкільного життя випускників. Випускникам урочисто вручили атестати. Особливою відзнакою, золотою медаллю, була нагороджена Іванна Козачишин – призер Всеукраїнських учнівських олімпіад ІІ та ІІІ етапів з біології, екології та економіки, переможець ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів малої академії наук, випускниця, яка підтвердила свої знання на ЗНО, склавши відмінно усі три предмети.

Бажаємо усім випускникам щастя й успіхів у подальшому житті, завжди йти за своєю мрією і досягати нових висот!

ФОТОЗВІТ (ЯМНИЦЯ):

ФОТОЗВІТ (ПАВЛІВКА):