В ЯКІЙ ЄВРОПІ МИ ХОЧЕМО ЖИТИ?

       “В якій Європі ми хочемо жити?”  – саме така назва проекту від Програми Європейського Союзу Erasmus+, в якому будуть брати участь школярі Ямницької ОТГ та Тисменицького району. Даний проект став можливим завдяки тривалій співпраці Тисменицького району з Стшельце Опольським (Польща) та його партнерами: Голіце (Чехія), Зост (Німеччина), Друскінінкай (Литва).

     В рамках проекту діти з п’яти країн відвідають літній табір, де будуть не тільки відпочивати, а й вчитися, обговорювати важливі питання на тему екології, старіння та глобальних викликів майбутнього Європи. З Тисменицького району участь візьме 12 дітей (в тому числі п’ятеро дітей з Ямницької ОТГ).

    Саме тому, 4 липня в малому конференц-залі Тисменицької районної ради відбулась робоча зустріч за участі голови Тисменицької районної ради Тетяни Градюк, голови Тисменицької РДА Івана Семанюка, заступника голови РДА Володимира Заника, голови Ямницької ОТГ, начальника відділу проектів та програм місцевого самоврядування Ямницької ОТГ Ярослава Татарина, учасників проекту та їх батьків щодо організації поїздки до Польщі.

        Молодіжна міжнародна мобільність є важливим елементом розвитку громади. Саме молодь є рушійним елементом розвитку та стабільності. Керівництво Тисменицького району та Ямницької ОТГ постійно працюють над покращенням міжнародних відносин, залученням міжнародних фондів та покращенням співпраці в різних сферах життєдіяльності.