КВІТИ ДЛЯ НАЙРІДНІШОЇ У СВІТІ…

   10 травня 2019 р. з нагоди Дня матері, який відзначається щороку другої травневої неділі, у дитячому садочку “Зіронька” Ямницької ОТГ відбувся тематичний дитячий ранок.

   Святковий захід відвідали голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, парох церкви св. Миколая отець-митрат Богдан Курилів, головний спеціаліст відділу освіти Ямницької ОТГ Христина Владика, батьки та інші гості.

   Для своїх матусь та бабусь дітки разом з вихователями показали цікаву програму. Переодягнені у казкові персонажі курчат, жабенят, лелек, капустин, вони співали пісні, танцювали, читали вірші і шукали відповідь на дуже важливе питання: звідки ж беруться діти. 

   Наприкінці дійства на жінок чекала приємна несподіванка – запашний букет конвалій. Щасливі матері зі сльозами на очах у теплих обіймах приймали весняні дарунки від своїх діток.

    Після завершення святкової програми маленькі чада отримали образки та  благословення від отця-митрата  Богдана Куриліва.

  З словами щонайкращих побажань привітав присутніх жінок голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, зазначивши, що День матері – це день, коли кожен може подякувати своїй мамі за добро, за її самопожертву і безкорисливу любов. А до дітей він звернувся із закликом шанувати своїх найрідніших:

   “Сьогодні очі матерів сяють по-особливому, бо їх прийшли привітати найрідніші люди на Землі – їхні діти. Жодні скарби світу не замінять материнської любові, бо мама – це янгол-охоронець, який завжди прийде на допомогу у будь-якій ситуації. Тому, любі діти, бережіть своїх мам…

  Завідувач ЗДО “Зіронька” Оксана Шунтова щиро подякувала усім присутнім, хто завітав на дійство розділити разом з малюками радість прояву любові до найближчої у світі людини. А наостанок малеча дружно стала до спільної фотографії на згадку про незабутнє свято до Дня матері.

ФОТОЗВІТ:

ВІДЕО: