КОХАННЯ СИЛЬНІШЕ ЗА ВІЙНУ

    Сьогодні, 02 червня 2022 р., у с. Павлівка Ямницької територіальної громади відбулася особлива весільна церемонія, адже уже завтра наречений їде захищати Україну.

     На рушничок щастя у Павлівському старостинському окрузі стали ямничанин Назарій Іваночко та павлівчанка Вікторія Рижевська. Пара знайома давно, зустрічаються ще від шкільної парти. Одружуватися планували у День народження нареченої, але у зв’язку з військовим обов’язком церемонія відбулася швидше.

    Підтримати закоханих у таку важливу життєву мить прийшли друзі та рідня. Як годиться, молода пара одягнула обручки, дали сімейні обітниці одне одному, скріпили союз підписами та поєдналися у своєму першому весільному танці у парі.

   З нагоди такої події молодят від імені сільського голови Романа Крутого та усієї Ямницької територіальної громади привітав староста с. Павлівка Іван Вацеба:
     “Символічно, що двоє мешканців із сіл нашої громади вирішили поєднати свої долі. Щиро вітаємо наречених Вікторію і Назарія з днем одруження, зичимо благополуччя, мирного неба, щастя та добра! Нехай міцною буде ваша новостворена сім’я, а Назарій якнайшвидше повертається додому з перемогою!

ФОТОЗВІТ: