ФІНАЛ СПАРТАКІАДИ У ЯМНИЦЬКІЙ ОТГ. КУЛЬОВА СТРІЛЬБА

   06 травня, у неділю на базі Ямницького ліцею пройшов завершальний етап І Спартакіади серед сільської молоді Ямницької ОТГ з кульової стрільби.

   За призові місця боролись 12 учасників з Ямницької об’єднаної територіальної громади, які методом жеребкування були поділені на дві групи. Змагання з кульової стрільби виконувалось з пневматичної гвинтівки з відстані 10 метрів, по мішенях, по 5 вистрілів для кожного учасника. Переможця було визначено за найбільшою кількістю вибитих очок.

   У спортивному дійстві взяли участь голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, депутати Ямницької ОТГ Олег Петришин і Руслан Савуляк, а також радник голови Ямницької сільської ради ОТГ Микола Зелінський.

   Призери й учасники змагань були нагороджені дипломами, грошовими преміями та грамотами за участь.  Перемогу у турнірі здобув житель с. Сілець Микола Куш,  друге місце посів мешканець Ямниці, депутат Ямницької сільської ради ОТГ Руслан Савуляк, трійку лідерів замкнув житель с. Ямниця Василь Когуч, а четверту позицію зайняв радник голови Ямницької сільської ради Микола Зелінський.

   За допомогу в організації і проведенні останнього туру спартакіади окрема подяка оргкомітетові, до якого увійшли Микола Зелінський, Ігор Презлята, Роман Смеричанський та Мирон Береза.

ФОТОЗВІТ: