ВІДБУЛАСЬ VІІІ СЕСІЯ ЯМНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОТГ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

  У понеділок,  23 липня 2018 року відбулася VІІI сесія Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади сьомого демократичного скликання.

  Присутніми на сесії були в.о. старост Павлівського, Сілецького, Тязівського старостинських округів, депутати, працівники апарату сільської ради, громадськість.

   Порядок денний налічував 35 питань, за якими депутати шляхом поіменного голосування прийняли відповідні рішення:

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 05 грудня 2017 року “Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу”.
  2. Про передачу комунального майна та майнових прав Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади в оперативне управління та користування Комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико – санітарної допомоги” Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  3. Про затвердження передавальних актів.
  4. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Ямницької сільської ради ОТГ Івано-Франківської області.
  6. «Про затвердження нової редакції Статуту Ямницької дитячої музичної школи Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області».
  7. Про затвердження змін та доповнень Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  8. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
  9. Про внесення змін у Положення “Про порядок надання соціальних допомог жителям села Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади”, затвердженого рішенням Ямницької сільської ради ОТГ “Про затвердження положення “Про порядок надання соціальних допомог жителям села Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади” від 28 лютого 2018 року.
  10. Про спрямування залишку коштів спеціального фонду бюджету Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  11. Про внесення змін до бюджету Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  12. Про затвердження Положення про структурні підрозділи апарату Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  13. Про надання в оренду нежитлового приміщення  Ямницької сільської ради.
  14. Про надання в оренду нежитлового приміщення  Ямницької сільської ради.
  15. Про надання в оренду нежитлового приміщення  Ямницької сільської ради.
  16. Про надання в оренду нежитлового приміщення  Ямницької сільської ради.
  17. Про внесення змін до  рішення сільської ради від 28 лютого 2018 року “Про забезпечення повноважень щодо управлінням майном Ямницької сільської ради об’єднаної територіальної громади”.
  18. Про надання дозволу на користування тимчасовими елементами благоустрою.
  19. Про поновлення договору оренди земельної ділянки ДП «Ямниця» ВАТ «Івано-Франківськцемент».
  20. Про поновлення договору оренди земельної ділянки ДП «Ямниця» ВАТ «Івано-Франківськцемент».
  21. Про поновлення договору оренди земельної ділянки ДП «Ямниця» ВАТ «Івано-Франківськцемент».
  22. Про поновлення договору оренди земельної ділянки ДП «Ямниця» ВАТ «Івано-Франківськцемент».
  23. Про поновлення договору оренди земельної ділянки ВТКФ «СВ».
  24. Про стан  розгляду  заяв  громадян.
  25. Про стан  розгляду  заяв  громадян.
  26. Про стан  розгляду  заяв  громадян.
  27. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території на земельну ділянку.
  28. Про затвердження актів постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.
  29. Про затвердження детального плану території.
  30. Про затвердження детального плану території.
  31. Про стан  розгляду заяв громадян.
  32. Про стан розгляду заяв громадян.
  33. Про стан  розгляду  заяв  громадян.
  34. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  35. Про надання земельної ділянки в оренду.

   На пленарному засіданні сесії підвели підсумки господарської діяльності Ямницької об’єднаної громади за півроку функціонування. Було внесено зміни до різноманітних програм, складу виконавчого комітету, затверджено нову редакцію статуту Ямницької дитячої музичної школи, а також спрямовано кошти на покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти ОТГ та енергозбереження.

   “Ми працюємо над покращенням благоустрою, інфраструктури і докладаємо усіх зусиль, щоб сприяти розвитку наших  населених пунктів”, – зазначив Роман Крутий.

ФОТОЗВІТ:

ВІДЕО:

Відео комунального підприємства “ТЕЛЕРАДІООРГАНІЗАЦІЯ “ТИСМЕНИЦЯ“