ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА ВІДЗНАЧИЛИ У ЯМНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

    Кожного року третьої червневої неділі в Україні відзначають День медичного працівника – свято тих, хто присвятив себе благородному покликанню стояти на варті порятунку життя та здоров’я людини.

  Напередодні, 19 червня 2020 р., медична спільнота Ямницької ОТГ зібралася у бібліотечному залі Ямницького ліцею на урочистий захід, де медичних працівників громади привітали з професійним святом.

   На урочисте зібрання з нагоди Дня працівника галузі охорони здоров’я завітав голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий. Від імені керівництва, депутатського корпусу та усіх жителів громади він звернувся до присутніх зі словами щонайкращих побажань і вітань, зокрема, висловив вдячність керівнику медичного центру Ямницької ОТГ Марині Миколаївні Островській, сімейним лікарям, медичним сестрам, водіям, технічному персоналу, бухгалтерам і кожному, хто своєю відданою працею кожного дня дбає про здоров’я мешканців населених пунктів ОТГ.

   “Ваш колектив працював, працює і буде працювати на відмінно. Особливо це бачимо сьогодні – в тих складних умовах, у яких всі нині перебуваємо. Приємно, що наш медичний центр і працівники медичної галузі під час складної ситуації гідно виконували й виконують свої професійні обов’язки. І це неодноразово відчули на собі жителі громади, котрі зі словами вдячності відгукуються про Ваші допомогу та старання. Сподіваюся, що усі ми з гідністю переживемо цей нелегкий час пандемії, і усе в нас буде добре. Шановні медпрацівники, низький уклін Вам за роботу, легкості у праці, добра, благополуччя, міцного здоров’я, і нехай Бог завжди допомагає Вам та Вашим родинам!” – звернувся до медпрацівників Роман Крутий.

   Сільський голова також зазначив, що керівництво громади у свою чергу продовжуватиме підтримувати медичну сферу, допомагати і максимально старатися забезпечувати усім необхідним заклади медицини  Ямницької ОТГ.

  З вітальним словом перед присутніми виступила керівник КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Марина Островська, яка привітала колег з професійним святом, подякувавши за злагоджену роботу, співпрацю та міцний колектив, котрий якнайкраще проявив себе в умовах складної пандемічної ситуації. Щиру вдячність керівник ЦПМСД висловила, зокрема, владі громади, депутатам та голові ОТГ Роману Крутому за фінансову підтримку, розуміння і сприяння, завдяки яким Центр успішно надає населенню якісні медичні послуги.

  Усі працівники медичних установ Ямницької ОТГ отримали премії з нагоди професійного свята, а найсумлінніші були нагороджені грамотами сільського голови за високий професіоналізм, надання якісної медичної допомоги населенню, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника.

  Під час урочистої зустрічі медики з радістю та вдячністю приймали багато теплих слів привітань, адже професія лікаря є однією з найбільш відповідальних, і саме медичні працівники – янголи у білих халатах, котрі щодня продовжують виконувати високу місію – дбати про наші з Вами здоров’я та життя.

ФОТОЗВІТ: