СПІЛЬНА НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЮВЕНАЛЬНОЇ ПРЕВЕНЦІЇ

   Сьогодні, 30 березня 2021 р. відбулася спільна нарада представників апарату Ямницької сільської ради, поліцейського офіцера Ямницької громади та працівників ювенальної превенції Відділення поліції №1(м. Тисмениця) Івано-Франківського районного управління поліції ГУНП в Івано-Франківській області щодо гарантування безпечного середовища для дітей в умовах освітнього процесу.

    На зустрічі були присутні начальник відділу освіти Ямницької ТГ Наталія Винник, начальник служби у справах дітей громади Оксана Королик, соціальний працівник Віра Федак, поліцейський офіцер Ямницької громади Анатолій Марущак, а також старший інспектор ювенальної превенції Леся Долинська та інспектор ювенальної превенції Любомир Гнатковський.

   Під час наради йшлося про основні напрямки, завдання та етапи організації співпраці поліції із закладами загальної середньої освіти задля захисту прав та інтересів дітей і забезпечення школярам безпеки у навчальному середовищі.

  Крім того, було обговорено шляхи реалізації партнерства закладів освіти Ямницької ТГ, поліцейського офіцера громади і ювенальної поліції, з метою визначення основних проблемних питань щодо захисту прав дітей та попередження правопорушень в умовах освітнього процесу.